Selecteer een pagina

Activiteiten Januari: "Tata Chess Tournament" Hoogovens schaaktoernooi

zomerhuisje te huur voor

Tata Chess Wijk aan Zee

Zomerhuisje op 200 meter van het schaaktoernooi
boek ons zomerhuisje

Een prettig zomerhuisje te huur tijdens Tata Chess

Het Tata Steel Chess Tournament 2022 gaat door, maar dan zonder amateurgroepen. In het licht van de huidige COVID-19 situatie heeft de organisatie besloten dat het niet gepast zou zijn om in januari amateurtoernooien te organiseren in Wijk aan Zee. De gemeente Beverwijk is hierover geïnformeerd en ondersteunt het besluit. De organisatie had al besloten geen toeschouwers toe te laten tijdens het evenement. Dit alles betekent dat alleen de topschakers van de Tata Steel Masters en Tata Steel Challengers op 14 januari naar Wijk aan Zee komen om deel te nemen aan het Tata Steel Chess Tournament 2022, conform het topsportbeleid van de overheid en NOC* NSF tijdens de coronapandemie.

Net als tijdens de editie van dit jaar wordt het toernooi live uitgezonden via de website: www.tatasteelchess.com. Het jaarlijkse Tata Steel Chess Festival (22 en 23 januari) voor kinderen vindt online plaats.

De organisatie realiseert zich dat veel mensen teleurgesteld zullen zijn door het afgelasten van de amateurtoernooien, maar hoopt zowel amateurspelers als toeschouwers terug te kunnen verwelkomen tijdens de 85e editie van het Tata Steel Chess Tournament in 2023.

Tata chess rental house
Hoogovens schaaktoernooi
Zomerhuisje Tata Chess Tournament
ZOMERHUISJE? ALLEEN IN DE ZOMER?

Het hele jaar door

Dat betekent dat je altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter. In de lente kun je genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels in het duin of op het strand. De zomer vraagt om een duik in de zee, een mooie fietstocht door de omgeving of een dagtocht met naar Alkmaar, Amsterdam of Haarlem. In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen en duinen. En de winter? Ook dan is het bij ons goed toeven. Geniet van de witte duinen als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst kun je verderop in Noord-Holland bijna overal op de schaats stappen. Na het schaatsen of je wandeling kun je lekker een warme kop chocomel drinken in ons warme zomerhuisje.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.